Tijdschrift sterk! in autisme

'sterk! in autisme' bestaat al 41 jaar. Uiteraard niet de hele tijd onder die naam en in dezelfde vorm. Tijden veranderen, maar we brengen nog steeds autismevriendelijkheid en –deskundigheid op een toegankelijke, leesbare manier. ‘sterk! in autisme’ is een evenwichtige mix van herkenbare columns, handige boekrecensies, praktische tips, eerlijke getuigenissen en artikels met diepgang die de theorie met de praktijk verbinden. Zowel ouders als dienstverleners, als mensen met autisme vinden tweemaandelijks een schat aan informatie en inspiratie in 'sterk! in autisme'.

Download een gratis exemplaar van ons tijdschrift!

We zijn ervan overtuigd dat zowel ouders als dienstverleners, als mensen met autisme een schat aan informatie en inspiratie in sterk! in autisme kunnen vinden.

In het uitgavejaar 2022, ondertussen al de 41ste jaargang, zullen er immers artikels en tips verschijnen over o.a. autisme bij vrouwen, gamen, dieren in therapie, groei-mindset bij autisme, feiten en fabels bij autisme,... Telkens aangevuld met ervaringsverhalen van ouders, interviews met professionals en bijdrages van mensen met autisme zelf.

Een abonnement op het tijdschrift sterk! in autisme loopt over 12 maanden en telt 6 nummers. Bestaande abonnees ontvangen na hun abonnementsperiode een uitnodiging tot verlenging van hun abonnement.

Je kan je abonnement stop zetten door een mail te sturen naar redactie@autisme.be.

Sinds 2021 kan je ervoor kiezen om dit tijdschrift te ontvangen via een domiciliëring.

Interesse in ons tijdschrift?

Prijzen abonnement tijdschrift sterk! in autisme 2022:

Voor dienstverleners, organisaties: € 46 (voor Nederland + € 8 verzendkosten)
De 6de abonnee van eenzelfde voorziening is gratis, op voorwaarde dat het om een gezamenlijke factuur gaat van een en dezelfde organisatie.

Ouders, gezinsleden en mensen met autisme: € 23 (voor Nederland + € 8 verzendkosten)
Ouders, grootouders, brussen en mensen met autisme krijgen 50% korting op het tijdschrift.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙