Wat kan jij doen?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Doe vrijwilligerswerk

Als brugvrijwilliger coach je twee tot drie volwassenen met autisme tijdens groepsactiviteiten. Je doet mee met de activiteit en biedt ondersteuning waar nodig. De groepsverantwoordelijken zijn autismedeskundigen en staan je bij in je vrijwilligerswerk met informatie en tips voor autismevriendelijkheid. Bezoek eens de fotogalerij van voorbije brugactiviteiten. Daar kan je de leuke sfeer opsnuiven en misschien krijg je zin om activiteiten voor mensen met autisme mee sterk te maken!

Fotogalerij

Ik ben al meer dan 10 jaar vrijwilliger bij de brugactiviteiten. Ik voel veel sympathie voor alle deelnemers en elke keer slagen ze er in mij te verwonderen.

Je informeren en verbinden

Steun ons via Trooper

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt.

1. Zoek de Trooperpagina van sterkmakers in autisme.
2. Zoek de shop waar je wil aankopen.
3. Doe je aankoop net zoals anders.
4. De shop schenkt een percent aan ons.

Hoe werkt Trooper?

Maak ons sterker

Door ons financieel te steunen werk je mee aan een autismevriendelijke samenleving! Je kan een gift doen op onze rekening: BNP PARIBAS FORTIS GENT - IBAN: BE95 0012 5794 0658-BIC: GEBABEB. Wanneer je storting 40 euro of meer bedraagt ontvang je een fiscaal attest. Door dit attest heb je recht op een belastingvermindering.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙